Benvenuti Da Michele e Nino


De ultieme combinatie van onze Italisaanse chef-kok en de beste ingredienten resulteert in een smakelijke ontmoeting met de originele dagelijkse keuken uit italie. En dat proef je natuurlijk direct.

Veel vaste klanten weten ondertussen de kwaliteiten en het vakmanschap goed te waarderen. Verse ingredienten en de wereldberoemde Italiaanse keuken is het geheim van de keuken van Isola Bella. Een eerste ontmoeting met onze kwaliteiten zal zorgdragen voor een smaakvolle langdurige relatie.

Team Isola Bella


Wij nodigen u hierbij van harte uit om zelf onze heerlijke gerechten en authentieke Italiaanse gastbvrijheid te beleven. Neem vrienden en familie mee of collega’s voor een gezellig en heerlijk avondje uit. Wij ontmoeten u graag.

Wat onze klanten zeggen

 • Als bewoner van Assen komen wij hier met enige regelmaat. Heelijke pizza's maar ook prima vlees- en pastgerechten. En niet te vergeten de carpaccio vooraf. Prima en betaalbaar.

  Paul van den Putte
 • Bravissimo voor kok Mario. Een zeeeer goede pizzakok. En wat een grote variatie.Vingerlikkend. Elke streek is vertegenwoordigd. Leuke sfeervolle ambiance. Prijzen zijn zeer acceptabel!

  Wim H.
 • Ons favoriete Italiaanse restaurant. Altijd goed en een fijne bediening. Heerlijk op het terras als het weer het toelaat en anders is er binnen ruimte genoeg.

  Greta N.
 • Zeer goede pizza's en ook een uitgebreide keuze, goede bediening zeker buiten de winter om dan ook een verwarmd terras.

  Jan W.
 • Heerlijk met mijn dochter buiten zitten eten. Toen ik naar het toilet ging hebben ze even opgelet dat mijn dochter niet weg zou lopen. Vriendelijke bediening en de pizza smaakte ons beide erg goed!

  Lisette Staal
 • Leuk gezellig eettentje met een hele grote kaart. Wij hebben een heerlijke vers gemaakte en goedgevulde pizza gegeten. Vriendelijk personeel wel reserveren van tevoren.

  Christina van den Ende – van Duren
 • Heerlijk gegeten! Mooi terras, met lekker weer helemaal vol. Erg gezellig. Vooral belangrijk: erg goede kwaliteit voor de prijs! Niet duur, maar erg lekker.

  Jelle Bos
adminOver Ons